Daca e mare iese greu

Ca la copii, nu? Adica asa am auzit, ca daca e mare iese greu. Eu am avut vreo 5 kg si s-a luptat mama vreo doua zile sa ma nasca.

Mai facem o alta analogie sau ne oprim aici? 😉

Cica Mega Mall, asta mare, iese greu. Prin oras am vazut ca se anunta de vreo luna data de 23 aprilie pentru deschidere a celui mai smecher si mai smecher dintre mall-uri . Toata lumea statea in varful degetelor de la picioare gata sa ia startul in cea mai tare experienta de shopping cand…ce sa vezi, s-a amanat deschiderea tocmai pana pe 14 mai.

„Momentan se finisează în cel mai mic detaliu elemente unice în România, a căror construcţie este foarte laborioasă, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar şi vitrinele din sticlă ale magazinelor, cu înălţimea de 14 metri. Toate spaţiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificării”, spune nenea Sorin Scîntei, project manager în cadrul NEPI ( adica, intelegeti voi, dezvoltatorul).

descărcare

Pai da, in cel mai mic detaliu se face parcarea, se pune acoperisul…se face mall-ul.

Eu acum sunt atat de curios legat de cum vor reactiona comerciantii care s-au grabit pana acum de le-au iesit ochii sa fie gata la timp cu magazinele. Mai sunt curios si legat de cum o vor da la intors cu data aia anuntata.

Pastrati-va asadar banii la saltea si ganditi-va liber la ceea ce veti face de 1 mai. Eu sper sa nu va imbulziti pe autostrada pentru ca as vrea sa o tai si eu in Delta si imi doresc sa ajung in cel mult 4h.

Cam atat pe ziua asta! Hai, bucurie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s