Future of Media, despre fuga dupa evolutia media digitala

images (1)

Evensys loveste din nou pe piata conferintelor care pot trezi interesul publicitarilor mai tineri sau mai experimentati, facand iarasi echipa cu Vodafone si Bitdefender pentru „Future of Media”.

Conferinta sus amintita va avea loc maine la Howard Johnson, iar eu va recomand sa va miscati pana acolo, pentru ca din cate vad pe calendar este ultima ocazie la un pret decent ( 45 euro + TVA ) in care va mai puteti intalni in acest context cu „lumea” in care ne invartim noi, cei interesati de subiect.

Ultima conferinta organizata de catre Evensys mi-a facut un car de draci, dar mi s-a intamplat mie, care sunt oricum tipicar cand vine vorba despre detaliile organizatorice. Pentru „Future of Media” m-am decis sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva, a celor care sunt la inceput de drum in toata industria asta in devenire care este comunicarea in Romania. Spun ca este utila aceasta ultima iesire din 2014, la un pret bun si pica la fix pentru creionarea unei strategii pentru 2015.

Evenimentul va reuni numerosi specialisti din media, advertising si mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicatii mobile, publisheri online), care vor aduce in prim plan cele mai noi tendinte din media, strategii de comunicare eficiente in diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor din industrie.

Pentru a va inscrie mai aveti doar aceasta zi la dispozitie, asa ca am pus mai jos si un link catre formularul necesar.

http://futureofmedia.ro/2014/inscriereA.php#top

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s