Hunger Games – Revolta, Partea 1

Forum Film Romania isi arata muschii aducand un nou film blockbuster publicului nostru. Cum se anunta de ceva vreme, incepand cu 21 noiembrie puteti vedea in cinematografele din tara un nou capitol din lupta lui Katniss Everdeen impotriva tiraniei Capitoliului. Cei care sunt pasionati de Hunger Games stiu despre cine vorbesc. Ceilalti trebuie sa stie ca aceasta Katniss Everdeen este personajul principal jucat de noua minune de la Hollywood, Jennifer Lawrence ( Mystique din X-men sau Rosalyn Rosenfeld din American Hustle),care a mai luat si un Oscar, chiar dacă pentru alt rol ;).

Buoooon! Asa cum veti vedea trailer-ul de mai jos, Peeta Mellark, gagiul pe care s-a tot chinuit fata noastra sa-l scoata din incurcaturi, se da cu Capitoliul, adica aia rai, sa zicem Guvernul Romaniei al lor ;). Nu radeti! Mai e nevoie sa explic de ce am pus si Romaniei? Sa continuam!

Treaba interesanta este ca Peeta fiind un luptator bun si apreciat de toti adversarii Capitoliului ar putea sa-i dea o replica destul de dura lui Katniss, insa asta voi apuca sa vad de abia diseara. Pentru orice premiera exista o avanpremiera, adica asta la care ma duc eu diseara si pe care o astept de ceva vreme. Mie imi este drag filmul pentru ca asa i-am si cunoscut pe cei de la Forum Film Romania, cand au lansat primul Hunger Games pentru reprezentantii media. A trecut ceva vreme de atunci iar acum ma regasesc printre acei reprezentanti media. Works for me!

Ne auzim asadar dupa film cu primele impresii despre acesta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s