Noaptea Devoratorilor de Publicitate v19.0

Pentru ca tot ne place sa ne batem mai degraba in lozinci si pentru ca de ceva vreme am invatat sa accept ca am devenit o tara de mai degraba de „creativi” decat de razboinici, mi se pare ca anul acesta Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine la fix intre cele doua tururi ale alegerilor. Fara a face o alta legatura decat aceasta de mai sus, pentru ca nu se cuvine, existenta evenimentului imi anima un pic saptamana cu un gadilat insistent si curios pe creier.

Bai, saptamana asta este Noaptea Devoratorilor de Publicitate in editia cu numarul incredibil de 19, numita de catre organizatori „Curatenie Generala” :)))). Parca micile subtilitati nu vor sa se opreasca, nu? Imi place, iar daca nu intelegeti de ce imi place inseamna ca nu ati gustat niciodata o noapte a devoratorilor de publicitate. Nu-i nimic, pentru ca mai sunt doua zile pana atunci, pe 7 noiembrie, cand Sala Polivalenta isi va deschide portile de la ora 20:00 pentru inca o noapte de dezmat publicitar. Motiv de bucurie pentru spiridusul ala rau din capul nostru care isi freaca mainile de bucurie in asteptarea evenimentului.

Ce-i mai misto si mai misto dintre chestiile misto este ca in acest an pasionatii de publicitate, cei care stiu ca sunt creativi si ca nu au avut inca sansa de a fi vazuti de cineva au ocazia de a se face remarcati si de a-si propune ideile intr-o competitie de creatie. Clientul? Milka Tuc si Milka Lu. For real! Adica iti propui ideile si ai sansa ca a ta creatie sa si devina realitate. Asta si un bilet dus-intors + cazare + acces la un festival de publicitate. Atentie asadar studenti si pasionati de publicitate!

Daca nu iti ajung motivele de mai sus pentru a te bucura de editia 19  a Noptii Devoratorilor de Publicitate, iti mai dau eu unul. Cu siguranta exista cel putin o reclama facuta pe lumea asta in care te-ai regasit sau care ti-a dat o perspectiva diferita asupra lucrurilor. O reclama care te-a facut sa strigi in gura mare ridicandu-te de pe scaun „Wow” sau, daca esti mai introvertit sau te aflai in birou si nu voiai sa te vada seful ca te uiti la reclame pe Youtube, sa strigi acelasi lucru dar in sinea ta. De exemplu, eu ador o reclama aparent simpla, incredibil de costisitoare, dar …WOW

Suficient de bun? Eu ador sa fiu rau ;). Ma veti gasi si pe mine cu siguranta la Sala Polivalenta pe 7 noiembrie de la 20:00 pentru a-mi primi doza de „Curatenie Generala”, asa ca poate ne vedem sa stam de vorba pe tema asta, adica despre publicitate ;).

Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pehttps://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

Enjoy!

Reclame

Un gând despre „Noaptea Devoratorilor de Publicitate v19.0”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s