De ce, Robin Williams?

Din cate spune presa internationala ai luat decizia de a pleca pur si simplu. Nu ti-a mai placut de noi, probabil nu te-a mai inteles nimeni. Probabil nimeni nu te-a inteles vreodata.

Stii ce ma enerveaza cel mai tare? Faptul ca ultimul tau film te-a pus in rolul unui tip batran, mic si nervos in permanenta, care primeste vestea ca mai are o ora de trait si in ora aia alearga peste tot sa-si puna viata in ordine inainte de a pleca. Cum mama naibii se intampla coincidentele astea?!

Erai unul dintre putinii oameni din astia „intangibili” pe care as fi vrut sa-i vad in carne si oase. Mai este unul si il cheama Sean Connery, pentru ca pe Sinatra nu am avut sansa sa-l prind prea mult in viata.

Nu iti aduc vreun omagiu, pentru ca in capul tuturor as fi redundant. Fiecare dintre noi stie de Robin Williams si are in minte cel putin un rol al tau ori s-a stricat de ras vazand un stand-up marca Robin Williams.

Daca nu erai tu sa porti numele asta, chiar si acum lumea ar fi crezut ca fostul membru Take That s-a dus, doar ca tu erai inconfundabil.

Ma intreb de ce, insa in acelasi timp stiu ca tu aveai un raspuns la intrebarea asta si ai luat o decizie. Ti-ai luat bagajul si ai plecat lasandu-ne o mostenire grozava.

Eu iti multumesc pentru doamna Doubtfire! L-am inteles pe tata mult mai bine dupa ce am vazut a treia oara filmul fix la varsta la care aveam nevoie de el, de film.  Dintr-un om suparat si excesiv de critic la adresa omului, am ajuns sa-l respect, sa-l iubesc si sa-l inteleg mult mai bine.

Ramas bun, copil batran! Iti multumesc pentru Robin Williams, pentru tata si pentru lucrurile pe care ni le-ai lasat!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s