RoboCop &Romania v.2028

Pai si cum ne aflam noi in anul de gratie 2028 vedem ca viata nu s-a schimbat foarte mult. Adica la noi in Romania lucrurile se intampla exact ca acum 14 ani, prin 2014. Bine, s-au produs cateva schimbari. Spre exemplu, sunt un suporter fericit pentru ca Dinamo s-a calificat in acest an in sfarsit in UEFA Champions League. Asta este ceva cum era Balcaniada in vremurile si mai vechi. Pana ajung si ei in Intergalactic Champions League mai e, dar ne pregatim.

Toate bune si frumoase asadar, doar ca avem niscaiva probleme cu trei tipi care seamana leit cu Samuel L. Jackson. , Michael Keaton si Gary Oldman . Niste contracte cu armata, ceva tatonari cu Politia Romana, niste roboti. Nu stiu exact care este combinatia, insa din cate am auzit vor sa inlocuiasca si la noi politistii nostri frumosi si sanatosi cu niste roboti. Este inadmisibil! Avand in vedere ce s-a intamplat in S.U.A, am avea nevoie neaparat de un noroc chior ca al americanilor de un RoboCop  .

Pai cum salveaza el situatia, cum a reusit el sa se rebranduiasca si sa arate cu mult mai bine decat versiunile lui din ’87, ’90 sau ’93, ceva minunat. Ai un pic mai multa incredere in el ca de data aceasta va prinde viteze mai mari si nu se va strica la prima lovitura. Unde mai pui ca tipul din costumul lui semana cu Joel Kinnaman , acelasi pe care l-am mai vazut intr-un serial bun numit „The Killing”. Chiar il crezi pe cuvant cand spune „Dead or alive, you’re coming with me” si accepti fara comentarii propunerea lui.

Tin minte si acum prima oara cand am auzit de el, de RoboCop, in ’90, insa in 2014, pe 7 februarie, cand cei de la ForumFilm Romania au lansat filmul si pentru publicul de la noi in sfarsit mi-am dat seama ca orice s-ar intampla, orice rau ar aparea, exista sansa ca RoboCop sa treaca si pe la noi sa rezolve lucrurile, pentru ca asta face el.

Chiar asa, tu ce ai face daca ai fi RoboCop? 

RoboCop

Reclame

2 gânduri despre „RoboCop &Romania v.2028”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s